2018-08-23 05:44:48• hírek • Közlemény

Hozd magad bomba formába Rubint Rékával a PMN-en!

Bár a bikiniszezon a végéhez közeledik, az igazán egészségtudatos nők és férfiak most kezdenek el csak igazán hajtani, hogy jövő nyárrra még jobb formában mutathassák meg magukat a strandon! Rendszeresen sportolsz? Még nem mertél belevágni az életmódváltásba? Olyan hangulatra, olyan edzői útmutatásra vágysz egy csoportos órán, ami elfeledteti veled a határaidat? 

Akkor jó hírünk van, hiszen nem más, mint az aerobic koronázatlan királynője, a legtöbb diétázó, életmódváltó, az alakjával a messzemenőkig törődő nő körében ismert fitness-anyuka, Rubint Réka látogat el városunkba, hogy felejthetetlen edzést tartson mindenkinek! 


Biztosan te is hallottál már Alakreform edzéseiről, és ha így van, tudod, izzadás és izomláz nélkül egészen biztosan nem fogsz hazaérni. Most itt a kiváló lehetőség, hogy Szatmárnémetiben is kipróbálhasd Réka leghatékonyabb zsírégető gyakorlatait, arról már nem is beszélve, hogy persze személyes találkozóra is nyílik majd lehetőség.


A 17. Partiumi Magyar Napokon, az RMDSZ Szatmárnémeti Nőszervezetének szervezésében augusztus 26-án, vasárnap 11.00 órától az új központban. neked is ott a helyed! Nem kell aggódnod az edzettségi szinted miatt, egy alakformáló, karcsúsító, feszesítő gyakorlatokból álló átmozgató edzésre készülj! 


A részvétel korosztálytól, fittségi szinttől függetlenül bárkinek ajánlott, akkor is, ha formába szeretnéd hozni magad, akkor is, megtartanád vonalaidat: ne maradj otthon! Bárki elkezdheti és végezheti a gyakorlatokat, nem kell attól rettegned, hogy kilógnál a sorból, hiszen Réka gondoskodik majd róla, hogy magadhoz képest a legtöbbet nyújtsd, úgy, hogy a végén egészen biztosan büszke legyél majd magadra.


Tehát augusztus 26, vasárnap, 11 óra, új központ: 60 perc a mozgás és az egészséges életmód jegyében a Partiumi Magyar Napokon, veled! 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: